Hemelse Rechtbanken

Robert Henderson heeft een passie om het Koninkrijk van de Heer op aarde te zien komen. Hij heeft daar zijn leven aan toegewijd. God gebruikt zijn apostolische gave met uitingen van tekenen en wonderen. Hij werkt in een bestuurlijke zalving die van de Troon van God komt.

Het leven van RobertĀ Robertveranderde enorm toen de Heer hem de openbaring over de werking van de hemelse rechtbanken gaf. Vanaf die tijd is hijĀ met toewijding bezig om mensen ervan te overtuigen dat conflicten allereerst in een rechtbank beslist worden. De strijd voor de komst van het Koninkrijk naar de aarde vindt daar plaats en niet op het slagveld. Op het moment dat wij een vonnis van de rechtbank hebben verkregen wordt de overwinning met de uitspraak in de hand op het slagveld behaald.

Robert heeft verschillende boeken geschreven waaronder ‘The Caused Blessing’. Hij is al 34 jaar met zijn jeugdliefde Mary getrouwd. Samen hebben zij zes kinderen en vier kleinkinderen. Zij genieten samen van het leven in Midlothian, Texas, VS.