GEBEDSSESSIE VOOR BEVRIJDING VAN VRIJMETSELARIJ

De bevrijdingsbediening van Living in Your Destiny biedt de gelegenheid om naast het gewone bevrijdingsgebed aanvullend een sessie te doorlopen voor mensen die oftewel zelf of één van hun voorouders lid zijn geweest van de vrijmetselarij.

Wij zijn een aantal jaren geleden op kleine schaal met deze bediening begonnen en hebben er veel tijd in geïnvesteerd, zowel door ons te verdiepen in de achtergronden van de vrijmetselarij als ook in de uren dat we mensen bediend hebben. Daardoor is het nu een volwassen bediening geworden.

Om deze sessies te kunnen doen maken wij onkosten zoals de huur van het gebouw, koffie en thee, de ontwikkeling van het materiaal en de reiskosten van de medewerkers.

Om deze onkosten te kunnen dekken vragen wij  € 50,- voor een vrijmetselarij-sessie.
De medewerkers zijn vrijwilligers en hun uren worden niet vergoed. Maar je mag daarvoor natuurlijk een gift geven, als je dat op je hart hebt.

Wij willen graag zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om vrij te komen van de bindingen en beperkingen die voortkomen uit Vrijmetselarij en daarom kun je je op de volgende manier aanmelden voor een vrijmetselarij-sessie:

  1. Je doet allereerst een aanvraag voor een sessie bij Ydzardt Anema door een e-mail te sturen naar vmgebed@gmail.com. Hij zal je dan een vragenlijst (checklijst) via de mail toesturen, die je moet invullen en naar hem terugsturen. Hij zal naar aanleiding van die lijst beoordelen of je voor een vrijmetselarij-sessie in aanmerking komt en zal je daarover een bericht sturen. Als je voor een sessie in aanmerking komt en jullie daarvoor samen een datum en tijd hebben afgesproken, dan doe je het volgende:
  2. Je meldt je hier aan voor de vrijmetselarijsessie en betaalt het bedrag van €50,-. Het ticket, dat je dan via de mail ontvangt, neem je mee naar de sessie en geef je aan het team.

De sessie zal ongeveer van 11.00 tot 16.00 uur duren en we raden je daarom aan iets voor de lunch mee te nemen (tenzij je liever zou willen vasten). Een groot deel van de sessie zal bestaan uit het herroepen van allerlei eden en geloften en het verwerpen van alles wat met vrijmetselarij te maken heeft. Dit doe jij zelf. Daarnaast zal een team van twee personen voor je bidden.

Bij eventuele vragen, die specifiek met de vrijmetselarij-sessie te maken hebben, kun je mailen naar vmgebed@gmail.com

Bij eventuele vragen, die meer algemeen met bevrijding te maken hebben, kun je mailen naar bevrijding@liyd.org

Wij wensen je heel veel zegen toe,

Namens het bevrijdingsteam en het bestuur van Living In Your Destiny.