Hemelse Rechtbanken

Bidden in de hemelse rechtbank voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

Als je graag wilt bidden in de hemelse rechtbank met het oog op de aankomende Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart, dan kun je vrij gebruik maken van een protocol daarvoor, dat je hier kunt downloaden:

Bidden in de HR – Gemeenteraadsverkiezingen 2018

 

Robert Henderson

Robert Henderson heeft een passie om het Koninkrijk van de Heer op aarde te zien komen. Hij heeft daar zijn leven aan toegewijd. God gebruikt zijn apostolische gave met uitingen van tekenen en wonderen. Hij werkt in een bestuurlijke zalving die van de Troon van God komt.

Het leven van Robert Robertveranderde enorm toen de Heer hem de openbaring over de werking van de hemelse rechtbanken gaf. Vanaf die tijd is hij met toewijding bezig om mensen ervan te overtuigen dat conflicten allereerst in een rechtbank beslist worden. De strijd voor de komst van het Koninkrijk naar de aarde vindt daar plaats en niet op het slagveld. Op het moment dat wij een vonnis van de rechtbank hebben verkregen wordt de overwinning met de uitspraak in de hand op het slagveld behaald.

Robert heeft verschillende boeken geschreven waaronder ‘The Caused Blessing’. Hij is al 34 jaar met zijn jeugdliefde Mary getrouwd. Samen hebben zij zes kinderen en vier kleinkinderen. Zij genieten samen van het leven in Midlothian, Texas, VS.